time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.30 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Maatregelen vanwege het nieuwe Coronavirus

Avondklok

Wij zullen zoals gebruikelijk 24 uur per dag beschikbaar blijven voor alle diergeneeskundige zorg. Als u een dierenarts tussen 22.00 – 4.30 uur nodig heeft en u moet met uw huisdier naar de praktijk, bent u verplicht een formulier ‘Eigen verklaring avondklok‘ ingevuld bij zich te hebben. U kunt deze op de site van de Rijksoverheid downloaden.

Wij blijven zonder tegenbericht open voor alle veterinaire zorg.

Als praktijk zijn we ons bewust dat er veel verschillende mensen bij ons binnenkomen. De mogelijkheid bestaat dat op die manier het nieuwe Coronavirus bij ons binnengebracht wordt en overgedragen wordt op anderen. Daarom hebben we een aantal maatregelen ingesteld.

Komt u met uw huisdier op het spreekuur dan gelden op dit moment de volgende maatregelen:

  • Wij verzoeken u alleen met uw huisdier(en) te komen. Neem geen extra familieleden/vrienden mee naar uw afspraak. De regel is 1 persoon per huisdier/afspraak.
  • Wij verzoeken u na het aanmelden bij de paraveterinair plaats te nemen op één van de stoelen in de wachtkamer. Is er geen stoel beschikbaar kunt u buiten wachten. Zodra u aan de beurt bent zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
  • Wij geven u bij binnenkomst geen hand meer.
  • Laat het openen en sluiten van deuren aan het personeel over.
  • Heeft u ziekteverschijnselen, laat iemand anders met uw huisdier naar de praktijk komen. Is uw huisdier niet ziek, maar komt hij/zij voor preventieve zorg (zoals een vaccinatie) stel deze dan eventueel uit en bel ons voor een nieuwe afspraak of verzet deze online.
  • Wij willen u verzoeken om met PIN de betaling te voldoen. Indien mogelijk contactloos.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • Verder is het tot op heden niet mogelijk om huisbezoeken af te spreken. We hopen op uw begrip.

Komt uw huisdier voor een operatie/verder onderzoek/opname dan gelden de volgende maatregelen:

  • Uw huisdier wordt door de dierenarts in de spreekkamer nagekeken samen met u. Na het lichamelijk onderzoek en het beantwoorden van eventuele vragen wordt uw huisdier meegenomen door de arts of paraveterinair naar de opname. Het is niet mogelijk om hierbij mee te gaan.
  • U ontvangt na de ingreep telefonisch uitleg over de nazorg van uw huisdier. Tevens krijgt u deze informatie via mail of op papier mee. Komt u uw huisdier ophalen, dan kunt u na betaling uw huisdier direct meenemen. Wij zullen de nazorg niet opnieuw met u bespreken. Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze telefonisch stellen. Ook zo willen we hier het contact met elkaar zo kort mogelijk houden.

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

13
jun

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Dierenzorg Club Lelystad (DCL) voor een gezond en zorgeloos...

Bekijk alle informatie

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad