time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.30 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Splitsen

Beste Diereigenaren,

Het is zover, de Maatschap Dierenartsen Lelystad is gesplitst. Natuurlijk is dit niet gemakkelijk gegaan en we gaan ons oude team zeker missen. Voor velen van jullie kwam het bericht plotsklaps, voor ons is het een dag waar we lang naar uitgekeken hebben.

Team Dierenartsencentrum Lelystad (DCL) is haar werkzaamheden per 1 april 2021 gestart. We zijn allemaal ontzettend blij en trots op onze prachtige, gezellige en zelfstandige praktijk, waarin we vrij zijn onze  plannen met elkaar te kunnen bedenken en uitvoeren. Wij staan daarbij onverminderd als uw dierenartsen voor u klaar, om samen met u tot de beste  hoogwaardige zorg voor uw huisdier te komen, tegen een eerlijke prijs.

U vindt ons op uw oude vertrouwde plek op de Kempenaar 0301, waar we gebruik gaan maken van de modernste diagnostische apparaten en onderzoekmethoden om uw dier op een diervriendelijke manier en naar de huidige eisen te kunnen behandelen. In ons team blijven consulten, gebitsbehandelingen, operaties, echo’s, röntgen- en bloedonderzoeken vanzelfsprekend  mogelijk, maar we zullen ook gaan uitbreiden met titeren, laserbehandelingen, CT scans etc. Meer hierover gaat u zeker ervaren als u ons als dierenartspraktijk nodig heeft, of als u onze social media en website volgt.

Vanzelfsprekend hebben wij ook gezorgd dat de spoeddienst in de avond en weekeinden voor u geregeld is en blijft. Deze dienstregeling voeren wij samen met de vorige medewerkers van de praktijk uit, dus zo blijft u ook hen tegenkomen.

In een week zullen de actieve klanten van de maatschap schriftelijk bericht gaan krijgen wie er bij wie is ingedeeld door de splitsing, hierbij hebben we zo veel mogelijk rekening proberen te houden met uw wensen zo ver bekend. Uw gegevens zullen zorgvuldig naar die praktijk overgaan. Het liefste blijven we iedereen helpen en begeleiden, maar dat is tot onze grote spijt niet mogelijk.

Nieuwe klanten heten wij vanzelfsprekend van harte welkom in ons gratis kennismakingsconsult.

Wij hopen u binnenkort in onze vernieuwde vertrouwde praktijk te kunnen verwelkomen. Het team Dierenartsencentrum Lelystad ziet de toekomst zonnig tegemoet.

Deborah, Marloes, Chantal, Tanja, Sanne, Petra, Suzan, Marijke, Anouk, Koen en Cynthia staan voor u klaar!

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

13
jun

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Dierenzorg Club Lelystad (DCL) voor een gezond en zorgeloos...

Bekijk alle informatie

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad