time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

24/7 online afspraken kunnen maken?

Vind u het ook prettig om op iedere moment van de dag een afspraak te kunnen inplannen bij uw dierenarts? Dit kan heel gemakkelijk met  laptop of smartphone vanuit uw luie stoel. U heeft hiervoor alleen internet nodig. Via een link komt u dan in een internprogramma waarmee u inzage heeft in de agenda van u gewenste dierenarts. U kunt dan onze agenda naast die van u leggen en zo de meest gewenste datum en tijd kiezen.

Wanner u ons volgt op Facebook kunt u boven klikken op de knop ‘neem contact met ons op’ u wordt dan geleidt naar onze website. Uiteraard kunt u ook meteen onze website bezoeken. Via de homepage, contact pagina of de agenda button kunt u direct een afspraken bij uw dierenarts. U komt op een nieuw scherm waarbij wij u vragen om uw gegevens in te vullen. U kunt ook aangeven of u een voorkeur voor een dierenarts heeft. In dat geval krijgt u te zien wanneer u bij betreffende dierenarts terecht kunt, dit kan per dierenarts verschillend zijn. Daarna kunt u uit een aantal afspraaktypes kiezen. Op deze manier zorgen wij er voor dat er automatisch voldoende tijd wordt ingeroosterd. Plan de afspraak opeen tijdstip wanneer het u uitkomt. Operaties willen wij graag samen met u plannen, daarom vindt u deze opties niet in het keuzemenu terug. Bel hiervoor naar de praktijk op 0320-748054, de assistente helpt u graag. Wanneer de afspraak is gepland krijgt u een bevestiging per mail. Tevens kun hier vanuit daar de afspraak direct doorzetten in uw eigen digitale agenda.

Wilt u na het lezen meteen een afspraak inplannen? Dat kan! Online afspraakmaken

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

13
jun

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Dierenzorg Club Lelystad (DCL) voor een gezond en zorgeloos...

Bekijk alle informatie

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad