time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten. 
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

24/7 online afspraken kunnen maken?

Vind u het ook prettig om op iedere moment van de dag een afspraak te kunnen inplannen bij uw dierenarts? Dit kan heel gemakkelijk met  laptop of smartphone vanuit uw luie stoel. U heeft hiervoor alleen internet nodig. Via een link komt u dan in een internprogramma waarmee u inzage heeft in de agenda van u gewenste dierenarts. U kunt dan onze agenda naast die van u leggen en zo de meest gewenste datum en tijd kiezen.

Wanner u ons volgt op Facebook kunt u boven klikken op de knop ‘neem contact met ons op’ u wordt dan geleidt naar onze website. Uiteraard kunt u ook meteen onze website bezoeken. Via de homepage, contact pagina of de agenda button kunt u direct een afspraken bij uw dierenarts. U komt op een nieuw scherm waarbij wij u vragen om uw gegevens in te vullen. U kunt ook aangeven of u een voorkeur voor een dierenarts heeft. In dat geval krijgt u te zien wanneer u bij betreffende dierenarts terecht kunt, dit kan per dierenarts verschillend zijn. Daarna kunt u uit een aantal afspraaktypes kiezen. Op deze manier zorgen wij er voor dat er automatisch voldoende tijd wordt ingeroosterd. Plan de afspraak opeen tijdstip wanneer het u uitkomt. Operaties willen wij graag samen met u plannen, daarom vindt u deze opties niet in het keuzemenu terug. Bel hiervoor naar de praktijk op 0320-748054, de assistente helpt u graag. Wanneer de afspraak is gepland krijgt u een bevestiging per mail. Tevens kun hier vanuit daar de afspraak direct doorzetten in uw eigen digitale agenda.

Wilt u na het lezen meteen een afspraak inplannen? Dat kan! Online afspraakmaken

De laatste berichten

20
dec

Tips rondom oud & nieuw voor uw huisdier

In september vertelden we over vuurwerkangst bij honden (en...

Bekijk alle informatie

24/7 online afspraken kunnen maken?