time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.30 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Veranderingen

Onze dierbare dierenarts Chantal heeft ons fijne team verlaten. Vanaf 1 december 2021 gaat zij een nieuw avontuur aan in haar eigen woonplaats. Wij wensen haar het allerbeste toe en zullen haar vreselijk gaan missen.


In de maand December 2021 zijn Deborah en Marloes de dierenartsen die voor u en uw geliefde huisdier klaar zullen staan. Helaas zullen we met deze kleinere artsenbezetting voorzichtig om moeten gaan met het inplannen van afspraken, met name voor de preventieve zorg; denk bijvoorbeeld aan vaccinaties en HZP- controles. Er moet immers genoeg plek in onze agenda overblijven om zieke dieren en spoedgevallen op te kunnen vangen. Voor volwassen dieren is het geen probleem een vaccinatie een maand uit te stellen en ook de HZP-controles zitten bij de gezonde dieren niet aan een vast moment gebonden.
Vaccinaties die niet kunnen wachten (zoals bij pups en kittens, bezoek aan pension en buitenland) zullen wij uiteraard ook in december blijven doen.

Wij hopen op uw begrip bij het maken van een telefonische afspraak voor preventieve zorg, wanneer u hoort dat wij de afspraak graag naar januari verplaatsen. Ook hopen wij dat u met ons mee wilt denken als u online een afspraak maakt via Vetstoria….blader door naar januari als dat een optie is voor uw dier. Twijfelt u of iets uitgesteld kan worden, dan mag u altijd bellen en kunnen we in goed overleg bepalen wat het beste moment is voor uw afspraak.


Gelukkig is het tekort aan personeel van korte duur en hebben we alleen de decembermaand te overbruggen met een uitgedund team. Daarom willen wij alvast onze nieuwe collega’s aan u voorstellen.


Wij zijn er onwijs blij mee dat dierenarts Suzanne de Boer, een zeer fijne en ervaren collega (misschien kent u haar wel van haar werkzaamheden bij een andere praktijk in Lelystad een aantal jaren terug), vanaf 1 januari 2022 bij ons komt werken!


Tevens heeft u misschien al een oude bekende gespot in ons pand: paraveterinair Karin Oevering is weer bij ons terug en ook hier zijn we allemaal heel blij mee. Onze paraveterinair Tanja heeft er na haar kraamtijd ook weer helemaal zin in om bij ons aan de slag te gaan en op zaterdag zullen jullie Koen hier vaker aantreffen om Petra te helpen. Voor degenen die onze Marijke missen: zij is er vanaf mei 2022 weer om ons de zomer door te helpen, waarna ze weer gaat overwinteren in Spanje (ja…dat heeft ze goed bekeken!)


Wij wensen iedereen een rustige en fijne Decembermaand toe en wij blijven met alle liefde voor al onze patiënten klaar staan en hebben zelf heel veel zin in het komende jaar.

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

13
jun

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Dierenzorg Club Lelystad (DCL) voor een gezond en zorgeloos...

Bekijk alle informatie

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad