time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.30 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Kennismakingsconsult

Kennismakingsconsult

Heeft u net een nieuw huisdier aangeschaft, bent u verhuist of wilt u wisselen van dierenarts? Dan bent u van harte welkom op ons gratis kennismakingsconsult. Tijdens dit consult maken wij graag kennis met u en uw huisdier en kunt u gelijk de sfeer proeven en kijken of het klikt met onze praktijk.

Daarnaast kijkt de dierenarts uw huisdier ook na met behulp van een klinisch onderzoek en verschaffen wij u informatie over de verzorging van uw huisdier. Een belangrijk aspect van de juiste zorg is preventie. Denkt u hierbij aan vaccinaties, anti-parasieten middelen, anti-vlooien middelen, maar ook gebitsverzorging, zoals tandenpoetsen, en voorlichting over de juiste voeding voor uw viervoeter. Als laatste heeft het kennismakingsconsult ook als voordeel dat de eerste ervaring van uw huisdier op onze praktijk positief is. Dit maakt volgende bezoekjes vaak ook gemakkelijker.

Let op! Het kennismakingsconsult is alleen bedoeld voor eigenaren die nog niet bij ons ingeschreven staan. Is uw huisdier ziek, dan kunt u geen gebruik maken van ons kennismakingsconsult, wel bent u van harte welkom voor een consult.

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

24/7 online afspraken kunnen maken?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad