time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.30 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Spoed


Heeft u een spoedgeval? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Tijdens openingstijden kunt u ons bereiken op het nummer 0320-748054. Buiten openingstijden is onze dienstdoende dierenarts bereikbaar op het spoednummer 0900-2424242. In de even weken zullen wij u buiten openingstijden doorverwijzen naar Uw Dierenarts op de Schoepenweg 73 0900-331101.

U krijgt één van onze medewerkers aan de telefoon, die u wat vragen zal stellen over de situatie. Dit wordt gedaan om zo snel en duidelijk mogelijk te achterhalen wat de klacht is, maar ook wat de ernst hiervan is. Afhankelijk van deze beoordeling kan er bepaald worden dat u meteen moet komen, of dat het minder ernstig is en u op een later moment langs kan komen, bijvoorbeeld tijdens het spreekuur. Houdt er rekening mee dat wanneer u komt op een spoedconsult u ook de prijs van een spoedconsult betaald.


Wanneer u inderdaad op spoedconsult komt, zal de dierenarts zo snel mogelijk uw huisdier nakijken. In sommige gevallen zal het nodig zijn om eerst uw dier te stabiliseren voordat verder onderzoek mogelijk is. De dierenarts zal, als uw dier stabiel is, proberen te achterhalen wat de oorzaak van de klacht is en hiervoor eventueel direct een behandeling instellen. Afhankelijk van het probleem kan het zijn dat er aanvullend onderzoek nodig is, denk hierbij bijvoorbeeld aan bloedonderzoek, maar ook aan röntgenologisch onderzoek. Daarnaast is het ook mogelijk dat uw dier met spoed geopereerd moet worden, dat deze opgenomen moet worden bij ons op de praktijk of dat deze zelfs doorgestuurd moet worden naar een specialistische spoedkliniek.

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

24/7 online afspraken kunnen maken?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad