time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten. 
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Huisdieren Zorg Plan

Het HZP is een pakket waar de beste preventieve zorg voor uw dier wordt aangeboden.  In het pakket zitten de jaarlijkse vaccinatie, een extra controle na 6 maanden en gepaste behandeling tegen wormen, vlooien en teken. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle producten en diensten van de praktijk, die buiten het preventieve zorg pakket vallen. Denk daarbij aan medicatie maar ook röntgenfoto’s en gebitsbehandelingen.

Verschil HZP en een verzekering

Er worden bij het HZP geen dieren uitgesloten ongeacht leeftijd of ras. Het maakt ook niet uit hoe oud uw dier is als u start met het pakket, de kosten blijven hetzelfde. Vaak worden er bepaalde rassen of leeftijden uitgesloten bij een verzekering of wordt de premie verhoogd. Daarnaast is een verzekering vooral gericht op onvoorziene kosten en het hzp op de preventieve zorg. De preventieve zorg wordt vaak juist niet vergoed bij de verzekering. Mocht uw dier verzekerd zijn dan kan het dus alsnog zeer interessant zijn om het hzp af te sluiten. Slaat u hiervoor de polisvoorwaarden van uw verzekering er op na. Wordt preventieve zorg niet vergoed? Dan kunt u zonder zorgen het huisdier zorgplan pakket afsluiten. Wij raden niet aan om uw dier uit de verzekering te halen.

Hoe werkt het HZP?

De kosten voor het pakket worden maandelijks afgeschreven, dit gaat via automatisch incasso. U hoeft hier dus niets voor te doen. Iedere 3 maanden krijgt u een herinnering dat de producten weer voor u klaar staan. Ook voor de vaccinatie en de tussentijdse check krijgt u een oproep. Als u het plan afsluit dan hoeft u bij ons niet meer te betalen voor de producten en diensten die in het pakket vallen, deze zitten al in de maandelijkse afschrijving. Over de overige producten en diensten die u afneemt, krijgt u 10% korting. Wij vragen u het resterende bedrag direct te betalen.

De voordelen op een rijtje:

  • De beste preventieve zorg
  • Halfjaarlijkse controle van de dierenarts.
  • Besparing op jaarlijkse uitgaven
  • Gespreide betaling
  • 10% korting op onze producten en diensten die buiten het pakket vallen
  • Iedere 3 maanden een herinnering dat de producten weer klaar staan
  • Gezonde dieren

De laatste berichten

20
dec

Tips rondom oud & nieuw voor uw huisdier

In september vertelden we over vuurwerkangst bij honden (en...

Bekijk alle informatie

Huisdieren Zorg Plan