time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.30 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Verzekeren

Alle baasjes willen het beste voor hun geliefde viervoeter. Of dit nu gaat om de dagelijkse zorg van uw huisdier, of om diergeneeskundige zorg na bijvoorbeeld een ongeluk of bij een chronische ziekte. De kosten voor dit soort behandelingen kunnen flink oplopen. Gelukkig bestaan er ook voor de kat zorg- en ongevallenverzekeringen. Dit soort verzekeringen beschermen u voor onverwachte hoge kosten en u betaalt daarvoor een vast maandelijks bedrag. Wij raden u dan ook aan om te kijken of een verzekering ook iets voor u is. 

De hoogte van het maandelijkse bedrag is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste bepaald de aanbieder van de verzekering de hoogte van de premie. Dit wordt onder meer bepaald door het diersoort, maar ook het ras, geslacht, gewicht en leeftijd van uw kat. Daarnaast is het bedrag afhankelijk van het door u gekozen pakket, de hoogte van het eigen risico en de gebeurtenissen waarvoor u uw kat laat verzekeren.

Er bestaan in Nederland meerdere aanbieders van verzekeringen voor de kat, hieronder noemen we een aantal van de grootste: OHRA, Petplan, Aegon, PetSecur, InShared en Hema.

Om u te helpen bij het kiezen van een huisdierenverzekering zijn er ook websites die de vergelijking voor u maken en die de voor- en nadelen van de verzekeringsmaatschappijen op een rijtje zet. Dit soort overzichten kunnen u helpen met het kiezen van de verzekering die het beste bij u en uw dier past. Een duidelijke, onafhankelijke website met vergelijkingstools van de verschillende verzekeringen is bijvoorbeeld www.verzekerjehuisdier.nl.

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

13
jun

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Dierenzorg Club Lelystad (DCL) voor een gezond en zorgeloos...

Bekijk alle informatie

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad