time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten. 
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Kom bij ons werken

Dierenartsen Centrum Lelystad zoekt dierenarts voor gezelschapsdieren 0,5-1 FTE.

Wie zijn wij?

Dierenartsen Centrum Lelystad (DCL) komt voort uit één van de oudste dierenartsenpraktijken in de omgeving  en is hiermee een begrip in Lelystad. De praktijk maakt geen deel uit van een keten, maar is  geheel zelfstandig, gaat met de tijd mee, is uitgerust met een breed scala aan diagnostische mogelijkheden en beschikt over een goed uitgeruste opname voor patiënten die intensievere zorg nodig hebben. Wij hechten grote waarde aan het uitoefenen van de diergeneeskunde op hoog niveau en zien het opleiden van (jonge) collega’s als onderdeel van ons vak en nemen hier dan ook graag de tijd voor. Onze praktijk is een stagebedrijf voor zowel dierenartsen als paraveterinairen in opleiding en wij hebben hierin dus zeker ook de nodige ervaring. Daarnaast is het volgen van externe cursussen in overleg mogelijk. Wij staan open voor nieuwe inzichten en betrekken ons hele team bij de stappen die we maken in het optimaliseren van de patiëntenzorg. Wij willen dat ieder lid van het team zich kan vinden in onze werkwijze.
Samenwerken en klaar staan voor elkaar en onze patienten zijn belangrijke pijlers binnen DCL. Wij zijn lid van de BPW en hebben zelfs betere dienstvergoedingen dan die in de CAO genoemd zijn, dus een goed weekeinde werken kan heel lucratief zijn. Wij vinden onze eigen trouwe viervoeters zeer belangrijk en natuurlijk zijn ze, mits sociaal en goed gevaccineerd, van harte welkom op de praktijk.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar jou als het laatste puzzelstukje dat ons fantastische team compleet maakt! Wij zoeken een dierenarts met een open houding, iemand die een goede band op wil bouwen met ons team en onze fijne klanten.
Of je nu al veel ervaring hebt en snel zelfstandig aan de slag kunt in de spreekkamer en de OK óf net afgestudeerd bent en behoefte hebt aan begeleiding, wij omarmen iedereen die ons vak serieus neemt en bereid is om samen met ons hele team hard voor onze gewaardeerde patiënten te werken. DCL is namelijk een drukke praktijk waar altijd wat valt te beleven én te leren.
Pas wanneer je er klaar voor bent, zul je gaan deelnemen aan de spoeddiensten. Hierin tref je de meest uiteenlopende patiënten en kun je als dierenarts ontzettend dankbaar werk verrichten. Uiteraard zul je (zeker in de beginfase) beschikken over een ervaren achterwacht, die ondersteuning kan bieden waar nodig. De spoeddiensten delen wij met een collega praktijk in Lelystad. Gemiddeld draai je dan óm de week 1 à 2 avond-/nachtdiensten en 1 keer in de 6-8 weken een weekenddienst. Uren zijn bespreekbaar. Woon je wat verder weg van Lelystad, dan bestaat de mogelijkheid om op de praktijk te overnachten tijdens de diensten.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als dierenarts voor gezelschapsdieren een uitdagende baan, een “warm bad” beleving, begeleiding waar nodig, snel kans op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid, een gelijke stem binnen het team, vergoeding volgens CAO veterinaire sector, een zeer aantrekkelijke dienstenvergoeding en geregeld een gezellige vrijdagmiddag borrel.

Interesse gewekt?

Laat deze baan bij DCL niet aan je voorbijgaan en stuur ons snel een bericht om je interesse te tonen! Een uitgebreide sollicitatiebrief vinden wij niet nodig, wij leren je liever kennen in een persoonlijk gesprek. Dan krijg je meteen een rondleiding door onze mooie praktijk waar wij met zijn allen zo trots op zijn. Tot Snel!

De laatste berichten

20
dec

Tips rondom oud & nieuw voor uw huisdier

In september vertelden we over vuurwerkangst bij honden (en...

Bekijk alle informatie

Kom bij ons werken