time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.30 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Wij zoeken een paraveterinair

Dierenartsen Centrum Lelystad zoekt paraveterinair voor gezelschapsdieren

Wie zijn wij?

Dierenartsen Centrum Lelystad (DCL) komt voort uit één van de oudste dierenartsenpraktijken in de omgeving  en is hiermee een begrip in Lelystad. De praktijk maakt geen deel uit van een keten, maar is  geheel zelfstandig, gaat met de tijd mee, is uitgerust met een breed scala aan diagnostische mogelijkheden en beschikt over een goed uitgeruste opname voor patiënten die intensievere zorg nodig hebben. Wij hechten grote waarde aan het uitoefenen van de diergeneeskunde op hoog niveau en zien het opleiden van (jonge) collega’s als onderdeel van ons vak en nemen hier dan ook graag de tijd voor. Onze praktijk is een stagebedrijf voor zowel dierenartsen als paraveterinairen in opleiding en wij hebben hierin dus zeker ook de nodige ervaring. Daarnaast is het volgen van externe cursussen in overleg mogelijk. Wij staan open voor nieuwe inzichten en betrekken ons hele team bij de stappen die we maken in het optimaliseren van de patiëntenzorg. Wij willen dat ieder lid van het team zich kan vinden in onze werkwijze.
Samenwerken en klaar staan voor elkaar en onze patienten zijn belangrijke pijlers binnen DCL. Wij zijn lid van de BPW en hanteren dus hun CAO. Wij vinden onze eigen trouwe viervoeters zeer belangrijk en natuurlijk zijn ze, mits sociaal en goed gevaccineerd, van harte welkom op de praktijk.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar jou als het laatste puzzelstukje dat ons fantastische team compleet maakt! Wij zoeken een paraveterinair met een open houding, iemand die een goede band op wil bouwen met ons team en onze fijne klanten.
Of je nu al veel ervaring hebt en snel zelfstandig aan de slag kunt óf net afgestudeerd bent en behoefte hebt aan begeleiding, wij omarmen iedereen die ons vak serieus neemt en bereid is om samen met ons hele team hard voor onze gewaardeerde patienten te werken. DCL is namelijk een drukke praktijk waar altijd wat valt te beleven én te leren.
Pas wanneer je er klaar voor bent en in het begin met achterwacht, zul je gaan deelnemen aan de spoeddiensten. Hierin tref je de meest uiteenlopende patiënten en kun je als paraveterinair ontzettend dankbaar werk verrichten. De spoeddiensten delen wij met een collega praktijk in Lelystad. Gemiddeld draai je dan óm de week 1 avond-/nachtdienst en eens in de 10 weken een weekenddienst. Uren zijn bespreekbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als paraveterinair een uitdagende baan, een “warm bad” beleving, begeleiding waar nodig, een gelijke stem binnen het team, vergoeding volgens CAO veterinaire sector, en geregeld een gezellige vrijdagmiddag borrel.

Interesse gewekt?

Laat deze baan bij DCL niet aan je voorbijgaan en stuur ons snel een bericht om je interesse te tonen! Een uitgebreide sollicitatiebrief vinden wij niet nodig, wij leren je liever kennen in een persoonlijk gesprek. Dan krijg je meteen een rondleiding door onze mooie praktijk waar wij met zijn allen zo trots op zijn. Tot Snel!

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

13
jun

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Dierenzorg Club Lelystad (DCL) voor een gezond en zorgeloos...

Bekijk alle informatie

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad