time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Onze praktijk

Dierenartsencentrum Lelystad(DCL) is een praktijk voor gezelschapsdieren gevestigd op de Kempenaar 0301 in Lelystad. Het team bestaat uit drie dierenartsen, die worden ondersteund door onze paraveterinairen.

DCL is een eerstelijns praktijk, waar u terecht kunt voor de gezondheidszorg van uw huisdier. U kunt hierbij denken aan preventieve gezondheidszorg, zoals entingen en ontwormingen. Maar mocht uw huisdier ziek zijn, staat het team ook voor u en uw huisdier klaar.

De praktijk is ingericht met een digitale röntgen, in huis laboratorium, een echo, twee operatiekamers met de nieuwste apparatuur op gebied van tandheelkunde en algemene chirurgie. Verschillende operaties worden dagelijks uitgevoerd. Uiteraard worden de dieren tijdens hun ingreep nauwlettend in de gaten gehouden door bewakingsapparatuur en een paraveterinair. Mocht uw dier langdurig opgenomen moeten worden, zijn daarvoor alle faciliteiten aanwezig.

Het team volgt jaarlijks diverse nascholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn uw huisdier van de beste zorg te kunnen voorzien.

DCL is tijdens de oneven weken 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoed 0900-2424242. Op de oneven weken neemt Uw Dierenarts aan de Schoepenweg 73 0900-331101 de dienst waar.

Wij zijn nieuwsgierig naar u en uw dier. Neemt u gerust contact op voor een gratis eerste kennismaking. 

De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

13
jun

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Dierenzorg Club Lelystad (DCL) voor een gezond en zorgeloos...

Bekijk alle informatie

Dierenzorg Club Lelystad, wordt u ook lid?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad