time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten. 
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Team

Wij zijn trots om ons team aan u voor te mogen stellen!

Onze dierenartsen

vlnr: Deborah Heemskerk, Suzanne de Boer en Marloes van Harsselaar

Deborah Heemskerk

Beroep/opleidingen: in 2002 is Deborah afgestuurd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. In datzelfde jaar heeft ze haar opleiding als veterinair homeopaat afgerond aan de SHO.
Werkzaamheden binnen de praktijk: naast haar werk als eerstelijns dierenarts doet zij in de praktijk de echo’s en als eigenaar van de praktijk verzorgd zij ook alle taken hieromheen.
Privé: SookieCookie is haar onwijs lieve corgi die je veel op de praktijk zult zien. Daarnaast heeft zij paarden, waar ze mee fokt en grondwerk doet en waar ze heel veel mee knuffelt.

Marloes van Harsselaar

Beroep/opleidingen: in 2006 is Marloes afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Daarna is zij werkzaam geweest als dierenarts voor gezelschapsdieren bij een dierenpension/geleidehondenschool/asiel in Lelystad, bij diverse grotere praktijken in Almere en Lelystad en bij de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam.
Werkzaamheden binnen de praktijk: bij ons is Marloes werkzaam als allround dierenarts voor gezelschapsdieren met speciale interesse in de tandheelkunde, dermatologie en het cytologisch (microscopisch) onderzoek van celbiopten en huidmonsters.
Zij hecht een groot belang aan een open en eerlijke communicatie met onze klanten en een liefdevolle en respectvolle benadering van elk dier dat onze praktijk bezoekt.
Privé: zij is in Lelystad opgegroeid en woont hier met veel plezier. Haar grootste liefde is haar zoontje Jasper en daarnaast haar kat Louie, een echte knuffelkont, en haar Afrikaanse reuzenslakken Jan en Lola met hun baby ‘Ali baby’. In april 2021 hoopt zij haar Border Terriër pupje Noa” te verwelkomen. Haar lieve vriend Kris woont in Almere en geniet lekker mee van de hele beestenboel. Ze wandelt en fietst graag, is gek op Sushi en kijkt graag film.

Suzanne de Boer

Beroep/opleidingen: In 2011 is Suzanne afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Daarna is zij kort werkzaam geweest in Twente in een gezelschapsdierenpraktijk waarna zij is neergestreken in Lelystad. Na 8,5 jaar heeft zij een uitstapje gemaakt naar Almere om daar als dierenarts te werken in twee praktijken om vervolgens weer terug te komen naar Lelystad.

Werkzaamheden binnen de praktijk: Suzanne is een all round gezelschapsdierenarts met als speciale interesses chirurgie, echografie, konijnen en kleine knagers

Privé: Suzanne woont samen met haar man en dochter Sophie in Lelystad. Verder horen bij het gezin kat Casper en de bruine labrador Norah. In haar vrije tijd wandelt ze graag, is ze aan het knutselen en staat ze graag in de keuken te koken en te bakken.Wij hopen u en uw dier binnenkort een keer te ontmoeten, dat kan altijd in ons gratis kennismakingsconsult!

Onze paraveterinairen

Petra Treffers

Beroep/opleidingen: Petra heeft de paraveterinair opleiding MBO 4 Barneveld in 2013 afgerond. Daarna heeft zij de opleiding voedingsconsulente afgerond bij Royal Canin en heeft zij de gebitscursus saneren en dentale radiologie bij Denijs Educatie afgerond. Hierna volgden nog een cursus als diabetes consulente bij MSD en een online cursus afvalbegeleiding.
Werkzaamheden binnen de praktijk: naast paraveterinair werk aan de balie, is Petra onderdeel van het gebitsteam. Verder begeleid ze diabetes patiënten, doet ze de afvalbegeleiding, de gebitsconsulten waarbij ze de eigenaren ook poetsadviezen geeft en de kittenbegeleidingen.
Privé: momenteel heeft zij twee Europese kortharen, Panter en Perry elk met een zeer eigen karakter. Ze vindt het heerlijk hun gedrag te observeren en weet er ook veel van om u hierin een heel eind te kunnen adviseren.

Sanne van Rijn

Beroep/opleidingen: in 2012 heeft Sanne de opleiding voor paraveterinair afgerond. Tijdens de opleiding had Sanne al veel interesse voor tandheelkunde en heeft ze zich hierin verder gespecialiseerd.
Werkzaamheden binnen de praktijk: naast de werkzaamheden achter de balie en het opnemen van de telefoon werkt Sanne veel ‘achter de schermen’. Sanne zorgt voor uw dieren wanneer deze opgenomen moeten worden. Tijdens de operaties mogen de dieren bij haar in slaap vallen en na de ingreep weer veilig en rustig in haar armen wakker worden. Sanne maakt deel uit van ons gebitsteam en saneert en polijst het gebit van uw hond of kat.
Privé: Sanne heeft zelf een hond Salvo en een kat Ollie. In haar vrije tijd maakt ze graag foto’s en geeft ze leiding bij een scoutinggroep.

Cynthia Zeeman

Beroep/opleidingen: Cynthia studeerde in 2013 af aan het Groenhorst College in Barneveld. In dat jaar startte zij met de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente.
Werkzaamheden binnen de praktijk: Cynthia zit voornamelijk achter de balie, waardoor u haar waarschijnlijk vaak aan de telefoon zult krijgen. Naast de baliewerkzaamheden, helpt zij ook graag een handje in de spreekkamer en is zij één keer per week in de operatiekamer aan het assisteren.
Verder beheert Cynthia het laboratorium, wat inhoudt dat zij bloedonderzoek, urine-onderzoek en ontlastingsonderzoek uitvoert en ook de apparatuur onderhoudt. Ook houdt Cynthia zich bezig met de administratieve kant van ons huisdierenzorgplan.
Privé: naast haar werk, heeft Cynthia ook tijd voor haar eigen kat Pumba en zingt zij één keer per week in een gospelkoor. In het weekend brengt zij graag tijd door met haar partner, vrienden en familie. Cynthia is een echt familiemens en houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje.


Karin Oevering

Beroep/opleidingen: In 2005 studeerde Karin af voor paraveterinair en heeft sindsdien in Lelystad gewerkt. Nadat ze er een jaar tussenuit is geweest is ze met veel enthousiasme eind 2021 begonnen bij Dierenartsencentrum Lelystad. Ze vindt het prettig om met zo’n betrokken en zorgzaam team te mogen werken.
Werkzaamheden binnen de praktijk: Karin vindt het afwisselende werk wat een dierenartspraktijk biedt erg leuk. Ze zal achter de schermen goed voor uw beestjes zorgen en is daarnaast empathisch en probleemoplossend aan de balie. Karin is daarnaast een echt kattenmens en kan op dit gebied veel advies geven. Voor vragen over gedragsproblemen, fokken of raskatten kunt u altijd bij haar terecht.
Privé: Karin heeft co-ouderschap over haar twee tieners, Emma en Mirte. Haar gezellige huisdieren zijn Noorse boskat Bjerne, en diens dochter Noorse boskat Elsa. Ook zijn er nog een een stel knaagdieren, hamster Bob en gerbils Sunny en Leah. Ze vindt het heerlijk om een wandelingetje te maken, goed boek te lezen of te netflixen.

Caren de Koning

Beroep/opleidingen: Beroep/opl:In 2006 studeerde Caren af voor de opleiding vakbekwaamheid honden toiletteren. Daarna ook een cursus katten en konijnen trimmen gevolgd en behaald. Het werken met dieren beviel haar zo goed dat ze de opleiding paraveterinair heeft gevolgd en afgerond in 2013.
Werkzaamheden binnen de praktijk: Caren zit voornamelijk achter de balie, waardoor u haar waarschijnlijk vaak aan de telefoon zult krijgen. 
Privé: Caren heeft zelf een “groot” dwergkeesje, maar eerder altijd Border Collies gehad waarmee ze ook aan wedstrijden schapendrijven mee deed in haar vorige woonomgeving. Nu woont ze hier in Lelystad. Verder heeft Caren als hobby het tekenen en schilderen van portretten van dieren en is een grote fan van de Formule 1.

Koen Boomstra

Beroep/opleidingen: In 2022 studeerde Koen af aan het Zone College in Zwolle als paraveterinair dierenartsassistent.
Werkzaamheden binnen de praktijk: Koen houdt van afwisselend werk waardoor hij zowel achter de schermen als achter de balie te vinden is. Daarnaast beheert Koen het voer, waardoor u met uw vragen over bestelling bij hem terecht kunt. Verder is Koen te vinden op zaterdag waar hij deel uit maakt van het standaard zaterdagteam.
Privé: In Dronten geboren en getogen en nog steeds wonende. In zijn vrije tijd speelt Koen graag een spelletje op de computer met vrienden of kijkt Lingo met zijn familie. Daarnaast vindt hij sporten leuk om te doen en heeft hij plannen om verder te studeren. Graag wil Koen de docentenopleiding en praktijk managementopleiding volgen om zo te groeien binnen het vak.

Marijke Karper

Beroep/opleidingen: Marijke werkt sinds 1990 al op de Kempenaar. Hierdoor is de praktijk als een 2de huis voor haar.
Werkzaamheden binnen de praktijk: Haar werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van de apotheek en het bestellen van alle medicatie. U ziet haar veel achter de balie. Het contact met de dieren en de eigenaren (en natuurlijk de leuke collega’s) maakt dat zij nog steeds elke dag met heel veel plezier naar haar werk gaat.
Privé: Marijke geniet van het buitenleven samen met haar partner en hond.

Tessa Snoeijenbos

Beroep/opleidingen: In 2016 begon Tessa met de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente, welke ze in 2020 succesvol heeft afgerond. Direct na de opleiding is Tessa gestart bij een praktijk in Zwolle, waar ze 2,5 jaar gewerkt heeft, om vervolgens vanaf januari 2023 ons team te versterken.

Werkzaamheden binnen de praktijk: Het afwisselende werk als dierenartsassistente is wat het vak zo leuk maakt, volgens Tessa. Daarom is ze graag aan het werk achter de balie, maar is ze ook te vinden bij het assisteren tijdens spreekuren en operaties. Ook houdt Tessa zich bezig met het bestellen van medicatie en voeding.

Privé: Tessa is geboren in Zwolle en woont sinds 2022 samen met haar vriend in Kampen. Thuis bij haar ouders heeft ze een Franse Bulldog van ruim 10 jaar oud, genaamd Noortje. Sinds 2007 rijdt Tessa paard, waarmee ze graag een parcours springt of deelneemt aan een oefencross. Daarnaast spreekt ze graag af met familie of vrienden of kijkt ze thuis op de bank naar reality TV.

Alina Lazar

Beroep/opleidingen: Alina komt uit Roemenië waar zij ook al werkzaam was als paraveterinair.

Werkzaamheden binnen de praktijk: Ze is vooral werkzaam ”achter” en assisteert bij de operaties. Natuurlijk verzorgt zij ook de dieren in onze opname. Daarnaast heeft ze haar trimsalon ”Shiny Paws” gekoppeld aan onze kliniek.

Privé: Alina is druk bezig om Nederlands te leren


De laatste berichten

20
dec

Tips rondom oud & nieuw voor uw huisdier

In september vertelden we over vuurwerkangst bij honden (en...

Bekijk alle informatie

Team