time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.30 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten.
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Team

Wij zijn trots om ons team aan u voor te mogen stellen!

Onze dierenartsen

vlnr: Deborah Heemskerk, Suzanne de Boer en Marloes van Harsselaar

Deborah Heemskerk

Beroep/opleidingen: in 2002 is Deborah afgestuurd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. In datzelfde jaar heeft ze haar opleiding als veterinair homeopaat afgerond aan de SHO.
Werkzaamheden binnen de praktijk: naast haar werk als eerstelijns dierenarts doet zij in de praktijk de echo’s en als eigenaar van de praktijk verzorgd zij ook alle taken hieromheen.
Privé: SookieCookie is haar onwijs lieve corgi die je veel op de praktijk zult zien. Daarnaast heeft zij paarden, waar ze mee fokt en grondwerk doet en waar ze heel veel mee knuffelt.

Marloes van Harsselaar

Beroep/opleidingen: in 2006 is Marloes afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Daarna is zij werkzaam geweest als dierenarts voor gezelschapsdieren bij een dierenpension/geleidehondenschool/asiel in Lelystad, bij diverse grotere praktijken in Almere en Lelystad en bij de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam.
Werkzaamheden binnen de praktijk: bij ons is Marloes werkzaam als allround dierenarts voor gezelschapsdieren met speciale interesse in de tandheelkunde, dermatologie en het cytologisch (microscopisch) onderzoek van celbiopten en huidmonsters.
Zij hecht een groot belang aan een open en eerlijke communicatie met onze klanten en een liefdevolle en respectvolle benadering van elk dier dat onze praktijk bezoekt.
Privé: zij is in Lelystad opgegroeid en woont hier met veel plezier. Haar grootste liefde is haar zoontje Jasper en daarnaast haar kat Louie, een echte knuffelkont, en haar Afrikaanse reuzenslakken Jan en Lola met hun baby ‘Ali baby’. In april 2021 hoopt zij haar Border Terriër pupje Noa” te verwelkomen. Haar lieve vriend Kris woont in Almere en geniet lekker mee van de hele beestenboel. Ze wandelt en fietst graag, is gek op Sushi en kijkt graag film.

Suzanne de Boer

Beroep/opleidingen: In 2011 is Suzanne afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Daarna is zij kort werkzaam geweest in Twente in een gezelschapsdierenpraktijk waarna zij is neergestreken in Lelystad. Na 8,5 jaar heeft zij een uitstapje gemaakt naar Almere om daar als dierenarts te werken in twee praktijken om vervolgens weer terug te komen naar Lelystad.

Werkzaamheden binnen de praktijk: Suzanne is een all round gezelschapsdierenarts met als speciale interesses chirurgie, echografie, konijnen en kleine knagers

Prive: Suzanne woont samen met haar man en dochter Sophie in Lelystad. Verder horen bij het gezin kat Casper en de bruine labrador Norah. In haar vrije tijd wandelt ze graag, is ze aan het knutselen en staat ze graag in de keuken te koken en te bakken.Wij hopen u en uw dier binnenkort een keer te ontmoeten, dat kan altijd in ons gratis kennismakingsconsult!

Onze paraveterinairen

vlnr: Cynthia Zeeman, Anouk Veldhuizen ( dierenarts in opleiding), Suzan de Maa, Tanja Bosma, Petra Treffers, Marijke Karper en Sanne van Rijn

Tanja Bosma

Beroep/opleidingen: Tanja heeft in 2012 haar diploma gehaald als paraveterinair en heeft sinds die tijd ook veel bij verschillende dierenartspraktijken gewerkt. Ook heeft zij assistentie- en geleidehonden getraind en in 2013 heeft zij haar diploma gehaald voor kynologische instructeur (hondentrainer). In 2015 is zij veterinair voedingsdeskundige geworden en zij heeft extra bijscholing gehad over het begeleiden van honden met angst bij de dierenarts.
Werkzaamheden binnen de praktijk: Tanja kun je vinden  bij de puppyconsulten en afval begeleiding. Zij besteld het voer in de praktijk en zij kan u ook adviseren over een juiste voeding voor uw huisdier. Het geeft haar veel voldoening een hond met angst voor de dierenarts samen met u meer vertrouwen te kunnen geven. ZIj zou graag willen bijdragen dat alle eigenaren en hun dieren zich goed voelen bij ons.
Privé: zij heeft zelf twee border collies, Dazzle en Chase. Omdat dit energieke honden zijn traint ze veel met hen, dogdance, agility, speuren, showen. Alles vinden zij leuk! Als je nieuwsgierig bent geworden, er hangt een mooie foto van ze in de spreekkamer. Tanja vindt het erg leuk om andere mensen te helpen met trainen van hun hond.

Petra Treffers

Beroep/opleidingen: Petra heeft de paraveterinair opleiding MBO 4 Barneveld in 2013 afgerond. Daarna heeft zij de opleiding voedingsconsulente afgerond bij Royal Canin en heeft zij de gebitscursus saneren en dentale radiologie bij Denijs Educatie afgerond. Hierna volgden nog een cursus als diabetes consulente bij MSD en een online cursus afvalbegeleiding.
Werkzaamheden binnen de praktijk: naast paraveterinair werk aan de balie, is Petra onderdeel van het gebitsteam. Verder begeleid ze diabetes patiënten, doet ze de afvalbegeleiding, de gebitsconsulten waarbij ze de eigenaren ook poetsadviezen geeft en de kittenbegeleidingen.
Privé: momenteel heeft zij twee Europese kortharen, Panter en Perry elk met een zeer eigen karakter. Ze vindt het heerlijk hun gedrag te observeren en weet er ook veel van om u hierin een heel eind te kunnen adviseren.

Sanne van Rijn

Beroep/opleidingen: in 2012 heeft Sanne de opleiding voor paraveterinair afgerond. Tijdens de opleiding had Sanne al veel interesse voor tandheelkunde en heeft ze zich hierin verder gespecialiseerd.
Werkzaamheden binnen de praktijk: naast de werkzaamheden achter de balie en het opnemen van de telefoon werkt Sanne veel ‘achter de schermen’. Sanne zorgt voor uw dieren wanneer deze opgenomen moeten worden. Tijdens de operaties mogen de dieren bij haar in slaap vallen en na de ingreep weer veilig en rustig in haar armen wakker worden. Sanne maakt deel uit van ons gebitsteam en saneert en polijst het gebit van uw hond of kat.
Privé: Sanne heeft zelf een hond Salvo en een kat Ollie. In haar vrije tijd maakt ze graag foto’s en geeft ze leiding bij een scoutinggroep.

Cynthia Zeeman

Beroep/opleidingen: Cynthia studeerde in 2013 af aan het Groenhorst College in Barneveld. In dat jaar startte zij met de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente.
Werkzaamheden binnen de praktijk: Cynthia zit voornamelijk achter de balie, waardoor u haar waarschijnlijk vaak aan de telefoon zult krijgen. Naast de baliewerkzaamheden, helpt zij ook graag een handje in de spreekkamer en is zij één keer per week in de operatiekamer aan het assisteren.
Verder beheert Cynthia het laboratorium, wat inhoudt dat zij bloedonderzoek, urine-onderzoek en ontlastingsonderzoek uitvoert en ook de apparatuur onderhoudt. Ook houdt Cynthia zich bezig met de administratieve kant van ons huisdierenzorgplan.
Privé: naast haar werk, heeft Cynthia ook tijd voor haar eigen kat Pumba en zingt zij één keer per week in een gospelkoor. In het weekend brengt zij graag tijd door met haar partner, vrienden en familie. Cynthia is een echt familiemens en houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje.


Suzan de Maa

Beroep/opleidingen: Suzan is afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistent op het Zone college in Zwolle. Na in 2018 een leuke en leerzame stage te hebben gelopen bij Dierenartsen Lelystad heeft zij daar 1,5 jaar gewerkt op de zaterdagen. Na het afronden van haar studie is zij fulltime gaan werken. Met veel enthousiasme en plezier gaat zij deel uitmaken van onze nieuwe praktijk!
Werkzaamheden binnen de praktijk: Suzan gaat onze Tanja vervangen die met zwangerschapsverlof gaat en zal dus de komende tijd heel veel gaan leren. Gelukkig ziet zij elke dag weer als een nieuwe en leuke uitdaging.
Prive: van jongs af aan is zij al bezig met de paardensport, waarin zij met haar lieve pony vele sportprestaties heeft behaald. Momenteel is zij op zoek naar een net zo lieve opvolger.

Karin Oevering

Beroep/opleidingen: In 2005 studeerde Karin af voor paraveterinair en heeft sindsdien in Lelystad gewerkt. Nadat ze er een jaar tussenuit is geweest is ze met veel enthousiasme eind 2021 begonnen bij Dierenartsencentrum Lelystad. Ze vindt het prettig om met zo’n betrokken en zorgzaam team te mogen werken.
Werkzaamheden binnen de praktijk: Karin vindt het afwisselende werk wat een dierenartspraktijk biedt erg leuk. Ze zal achter de schermen goed voor uw beestjes zorgen en is daarnaast empathisch en probleemoplossend aan de balie. Karin is daarnaast een echt kattenmens en kan op dit gebied veel advies geven. Voor vragen over gedragsproblemen, fokken of raskatten kunt u altijd bij haar terecht.
Prive: Karin heeft co-ouderschap over haar twee tieners, Emma en Mirte. Daarnaast brengt ze graag tijd door met haar vriend Dennis. Haar gezellige huisdieren zijn Noorse boskat Bjerne, en diens dochter Noorse boskat Elsa. Ook zijn er nog een een stel knaagdieren, hamster Bob en gerbils Sunny en Leah. Ze vindt het heerlijk om een wandelingetje te maken, goed boek te lezen of te netflixen.

Wij hopen u en uw dier binnenkort een keer te ontmoeten, dat kan altijd in ons gratis kennismakingsconsult!


De laatste berichten

21
feb

Prijsverhoging Huisdieren Zorg Plan

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten, die door middel...

Bekijk alle informatie

24/7 online afspraken kunnen maken?

Copyright © 2022 | Dierenartsencentrum Lelystad