time icon
Ma t/m Vr: 8.30 uur – 19.00 uur, vrijdagavond vanaf 17.00 uur gesloten. 
Zaterdag: 9.00 uur – 15.00 uur
time icon
Afspraak: 0320- 748054
Afspraak maken

Trimsalon

Sinds 2023 bieden wij ook de service om de vachtverzorging van uw hond, kat en konijn bij ons te laten doen. Bij onze eigen paraveterinair Alina kunnen honden terecht voor de complete vachtverzorging van uw hond(en). Voor de vachtverzoring van uw kat(ten) of konijn(en) kunt u terecht bij de trimsalon van Inge Hansen. De trimsalon staat tevens onder toezicht van onze eigen dierenartsen. Bij medische vragen kan de trimster dus direct contact met de dierenarts opnemen. Een prettige gedachte toch?

Shiny Paws

Alina heeft al meer dan 10 jaar werkervaring als paraveterinair en hondentrimster. Shiny Paws is gevestigd in onze kliniek en is de trimsalon van Alina Lazar.

Uw hond kan bij haar terecht voor het knippen, scheren, effileren (uitdunnen) en/of oude wol verwijderen van de vacht. De honden worden gewassen met een speciale shampoo die geschikt is voor de vacht van uw hond(en)

Veel hondenrassen hebben baat bij een geregeld bezoek aan de trimsalon. Alina geeft u graag een goed advies over de vachtverzorging voor uw hond(en).

Een afspraak maken kan via een Whatsapp naar 06-21 34 26 01. Voor meer informatie kunt u haar pagina bezoeken.

Vakbekwaam katten trimsalon Minoes

Voor een huid en vacht vriendelijke verzorging van elk kattenras, van kitten tot senior bent u bij katten trimsalon Minoes op het juiste adres. Ook voor de beste verzorging van uw konijn.

Inge Hansen heeft gewerkt als paraveterinair. Na het volgen en behalen van de vakopleiding katten trimmen, met speciale aandacht voor het vacht-vriendelijke aspect, is ze haar eigen trimsalon gestart in 2022.

Mede door het gebruik van natuurlijke aroma olieën worden stress en angst van de kat verminderd waardoor de kat de behandeling minder stressvol zal ervaren.

Uitgangspunt voor elke behandeling is dat er zomin mogelijk haar verwijderd wordt. Mocht het echter onvermijdelijk zijn dat de kat geheel geschoren moet worden gebeurd dit in overleg tegen meerprijs.

Voor alleen kammen van kat of konijn prijs in overleg

Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen wij u naar de Website van Minoes

De laatste berichten

20
dec

Tips rondom oud & nieuw voor uw huisdier

In september vertelden we over vuurwerkangst bij honden (en...

Bekijk alle informatie

Trimsalon